#HoeraGeslaagd: Rabobank verrast geslaagden

Staphorst

Medewerkers van de Rabobank overvielen woensdag ruim 200 geslaagden in de regio Meppel, Staphorst en Steenwijkerland met leuke cadeautjes.

Het was een heuse verrassingsactie die Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland woensdag 13 juni hield. Gewapend met slingers, gadgets en heerlijke taart gingen de promotieteams op zoek naar woningen waar een vlag met een schooltas aan de voorgevel vertelden dat daarachter een blije geslaagde woont. Bij die woningen stapten de teamleden uit, belden ze aan en zodra ze de geslaagde voor het schoolexamen voor zich in de deuropening hadden, werd hij of zij overladen met kleurige slingers en aardige presentjes.

Een spontane actie van de Rabobank, die graag alle geslaagden in deze regio feliciteert. ‘Enerzijds omdat we deze prestatie van jongeren waarderen, anderzijds omdat we het belangrijk vinden dat ze straks goed voorbereid van start gaan met hun studie’, zo geeft de Rabo aan. Naast een heerlijke taart kregen de geslaagden ook tips en informatie om klaar te zijn voor het studentenleven.

‘Wij willen aanwezig zijn bij sleutelmomenten in iemands leven. Naast de geboorte of bijvoorbeeld bij het kopen van een huis is het behalen van een middelbareschooldiploma ook zo'n sleutelmoment. Op deze manier hopen we dat de jongeren aan ons denken wanneer ze iets willen wijzigen in hun bankzaken. De feestmomenten van #HoeraGeslaagd leveren ons veel mooie momenten op en we zijn op een bijzondere manier in contact met deze jongeren.’

Naast de heerlijke taart en het feliciteren roept de Rabobank geslaagden ook op om een selfie te delen onder de hashtag #HoeraGeslaagd. Wanneer zij dit doen, maken ze kans op leuke prijzen waaronder kaarten voor een festival in Zwolle. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.rabobank.nl/mss.