Dag van de Kampvuurmuzikant in Bedum

BEDUM

Natuurkampeerterrein 2Bunders in Bedum doet dit jaar ook weer mee met de Dag van de Kampvuurmuzikant. Het is op zaterdag 30 juni.

De line-up is bekend en dit jaar spelen Kerwin Pauptit, Marsha Boes, ROND en Wind uit het Noorden rond het kampvuur hun muziek. Ze spelen elk een set van ongeveer twintig minuten met bekende meezingers of juist zelf gecomponeerde nummers.

Het publiek bekijkt welke act het best past bij het kampvuur. Per locatie is er één publieksfavoriet. De publieksfavorieten worden uitgenodigd om te komen spelen op het landelijke Kampvuurfestival, een nieuw initiatief van Stichting De Groene Koepel, op zaterdag 8 september 2018.

De Dag van de Kampvuurmuzikant is een ode aan het eeuwenoude gebruik van gezamenlijk muziek maken bij het vuur. Wie heeft er geen positieve herinneringen aan het zingen bij het kampvuur, op schoolkamp of bij scouting? Ook op Natuurkampeerterrein 2Bunders is een centrale kampvuurplek aanwezig om lekker op te warmen, te mijmeren bij het vuur of broodjes te bakken.

Ook niet-kampeerders zijn welkom, entree is gratis. Bij voorkeur wel aanmelden via info@2bunders.nl. Blijven kamperen kan natuurlijk ook, maar reserveer wel tijdig een plekje. Om 20.00 uur begint de eerste act. Kijk voor meer informatie over 2Bunders op www.2bunders.nl of de Dag van de Kampvuurmuzikant op www.dagvandekampvuurmuzikant.nl