Curiosa zingt voor Noaberstee in Thesinge

THESINGE

Vocaal Ensemble Curiosa geeft zondagmiddag 24 juni een bijzonder concert in de Kloosterkerk van Thesinge. De opbrengst gaat naar Noaberstee in Thesinge.

Curiosa is verbonden aan Stichting Stem uit Middelstum en geeft twee keer per jaar een benefietconcert om geld in te zamelen voor een goed doel. Het goede doel van dit concert, De Noaberstee, is een actieve ouderenorganisatie in Thesinge die diverse activiteiten organiseert voor de oudere dorpsgenoten.

Curiosa zingt vierstemmig onder enthousiaste en professionele leiding van Julia Zaytseva. Er wordt een gevarieerd repertoire ten gehore gebracht van oude klassiekers van Mendelssohn en Pachelbell tot hedendaagse songs met daartussen romantische en lichte muziek in verschillende talen.

Het concert van Curiosa begint om 15.00 uur. De toegang tot het concert is gratis, uiteraard wordt een gulle gift voor Noaberstee erg op prijs gesteld.