Gratis workshop leren tekenen en schilderen voor kinderen en volwassenen

LEEUWARDEN - Artist & Painter Bastiaan Klootwijk verzorgt zaterdag aanstaande in Bar Café Cambuur teken- en schilderworkshops voor alle leeftijden.

Kinderen tot twaalf jaar kunnen van 10.30 tot 12.00 uur vrij tekenen en schilderen, onder begeleiding van Bastiaan Klootwijk. Onder het genot van een glaasje ranja en een knabbeltje, zal de kunstenaar de fijne kneepjes van het tekenen en schilderen bijbrengen. Ouders mogen hierbij aanwezig zijn, maar er is ook professionele kinderopvang aanwezig. De entree is helemaal gratis en voor teken/schildermateriaal wordt gezorgd. (ouders: er wordt voor 13.00 uur geen alcohol geschonken in het café)

In de middag van 13.00 tot 14.00 uur, is er bij voldoende deelname een lezing over compositie, ritme in een tekening, vormgebruik en abstractie in figuratief werk.

Vanaf 14.30 tot 17.00 uur wordt er een workshop voor tieners en volwassenen (dertien tot honderd+ jaar) gegeven, de kunstenaar stelt een stilleven op en kunnen de mensen dit naar eigen keuze tekenen of schilderen.

Graag zoveel mogelijk uw eigen materiaal meenemen. Voor het geval u geen materiaal hebt, wordt een oplossing gezocht.

Aan de lezing en de workshop zitten geen kosten aan verbonden, alleen de consumpties die u vooraf, in de pauze of nadien nuttigt zijn voor eigen rekening. Uw tekening of schilderij mag u uiteraard houden.

Informatie en opgave
Bastiaan Klootwijk 06-171 191 01
E-mail: bastiaanw60@gmail.com
Geert v/d Heide 06-373 451 93
E-mail: geert61@live.nl