Slieker vertoont premièrefilm High Life

LEEUWARDEN - 'High Life' een film in de categorie sciencefiction/thriller, geregisseerd door Claire Denis (Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2018), is binnenkort te zien bij Slieker.

Verhaallijn
Monte (Robert Pattinson) en zijn dochter Willow zijn de enige overlevenden aan boord van een haperend ruimteschip, waar de rest van de crew is verdwenen. Monte werd ongewild vader door een voortplantingsexperiment van de sinistere scheepsarts (Juliette Binoche), maar door zijn dochter ervaart hij voor het eerst onvoorwaardelijke liefde. Samen naderen ze de eindbestemming van hun verdoemde en gevaarlijke ruimtemissie. Wat is er gebeurd aan boord? ‘High life’ is een fascinerend en claustrofobisch werk van Claire Denis (‘Chocolat’) over de vraag wat het betekent om mens te zijn.

De film duurt bijna twee uur en is te bekijken op de volgende tijdstippen: donderdag 14 maart om 20.15 uur; vrijdag 15 maart om 19.00 uur; zaterdag 16 maart om 21.20 uur; zondag 17 maart om 19.45 uur; maandag 18 maart om 20.15 uur; dinsdag 19 maart om 20.15 uur en woensdag 20 maart om 20.30 uur.

Kijk voor meer informatie en speeldata van andere films op de website: www.sliekerfilm.nl