Grootste editie Vrouw! enorm druk bezocht | Fotoverslag

LEEUWARDEN - Vrouwen, in met name Noord-Nederland maar ook ver daarbuiten, konden het afgelopen weekend te kust en te keur op de twaalfde en tevens grootst opgezette editie van Vrouw! in het WTC Expo te Leeuwarden.

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 maart werd het WTC Expo omgetoverd tot een wereld vol beauty, health, fashion, lifestyle én food & drinks. Met twee volledig uitverkochte beurshallen en ruim 27.000 bezoekers mag gesproken worden van een zeer succesvol evenement. 

Maar liefst ruim 260 winkels boden op allerlei gebied hun producten aan. Bovendien waren er tal van workshops (zoals onder meer creatief bloemschikken, stippen op porselein, action painting,verticaal tuinieren, model search, portemonneetje maken. Niet te missen op Vrouw! was het hoofdpodium, hier vonden onder andere het gehele weekend spetterende modeshows en live optredens plaats. Tijdens de Vrouw! modeshow werden de nieuwste voorjaarstrends onder begeleiding van een saxofonist en bekende hits getoond. Bezoekers kregen ook zelf de kans om ontdekt te worden als model bij de Jamm Model Search for all sizes and ages. De winnares is volgend jaar zelf terug te zien in de Vrouw! modeshow. De live optredens werden verzorgd door drie oud deelnemers van The Voice of Holland en zorgde voor een sfeervolle muzikale break op de beurs. 

De beursorganisatie kijkt terug op een zeer geslaagde editie en de eerste inschrijvingen voor Vrouw! 2020 zijn al binnen. Na een succesvolle twaalfde editie Vrouw! is de datum van Vrouw! 2020 bekend gemaakt. Volgend jaar vindt Vrouw! plaats op 13, 14 en 15 maart 2020.

Fotograaf Humphrey Paap maakte het afgelopen weekend een rondje Vrouw! en schoot meerdere sfeerbeelden.