Asieldier van de week bij De Wissel | Murphy

LEEUWARDEN - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Murphy, een prachtige reu van bijna vier jaar oud.

Hij is in een gezin opgegroeid met een kat en een klein kindje. Voor zijn eigen gezin is het een echte lieverd. Visite wordt ook dolenthousiast ontvangen. Murphy kan goed alleen thuis zijn, maar dit natuurlijk niet te lang.

Buiten is Murphy erg onzeker tegenover vreemde  mensen en andere honden. Om te voorkomen dat deze dichterbij zouden komen ging hij ze doorgaans alvast imponeren door te blaffen en grommen.

Hij zoekt een plek waar hij niet zoveel andere honden en vreemde mensen tegenkomt. Murphy heeft dus het liefst een plekje in een landelijke omgeving, want daar kan hij meer ontspannen uitgelaten worden. Hij is dus zeker geen beginnershond.

Mocht u interesse hebben in Murphy of een van onze andere dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel.

De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.