Leeuw Ard zoekt enthousiaste schaatskinderen voor 'Kids Race' De Zilveren Bal

LEEUWARDEN - De 'Kids Race' vindt traditiegetrouw ieder jaar plaats tijdens De Zilveren Bal. Mascotte Leeuw Ard neemt het over 100 meter ijs op tegen twee aanstormende talenten in een afgeladen Elfstedenhal in Leeuwarden.

Ben jij een échte snelle sprinter en tussen de acht en twaalf jaar? Schrijf je dan snel in en wie weet kiest Leeuw Ard jou uit!

Meedoen
Ga naar www.facebook.com/dezilverenbal en plaats als reactie op het bericht over de ‘Kids Race’ van Leeuw Ard een foto van jezelf in de starthouding. Vergeet niet om te vermelden waarom je zo graag tegen Leeuw Ard wilt schaatsen. Op dinsdag 12 maart kiest Leeuw Ard de twee leukste inschrijvingen uit.
 
De Zilveren Bal
De Zilveren Bal is ‘s werelds snelste schaatsshow en vindt op vrijdagavond 15 maart 2019 voor de vierde keer plaats in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Met de beste sprinters aan de start en een nóg spectaculairdere show wordt het een geweldige avond.
 
Absolute topsport in combinatie met uniek entertainment levert een geweldige avond op! De Zilveren Bal 2018 werd gewonnen door Karolína Erbanová en Michel Mulder. Onder anderen Laurent Dubreuil (CAN), Floor van den Brandt, Nico Ihle (GER), Konami Soga (JPN), Michelle de Jong, Pim Schipper, Janine Smit, Gerben Jorritsma, Femke Beuling en Femke Kok staan de komende editie aan de start.