Kledingbeurs ten bate van World Servants

LEEUWARDEN - De Opstandingskerk Achter de Hoven 272 biedt op zaterdag 9 maart plaats aan een kledingbeurs. De opbrengst komt ten goede aan World Servants.

Een groep van negen tieners gaat komende zomer in Zuid-Afrika bouwen aan een multifunctioneel kinder- en jongerencentrum. Om dit project te bekostigen wordt er een kledingbeurs gehouden.

Deze kledingbeurs maakt deel uit van allerlei verschillende acties die reeds zijn afgerond, zoals het verkopen van mandarijnen, oliebollen, kerstbrood en bloembollen. Verder heeft een groot aantal leden van de groep een sponsoractie gehouden voor een nieuwjaarsduik en waren ze ook te vinden op het Charles Dickens-festival in Leeuwarden. Er is de afgelopen maanden dus heel hard gewerkt en ook op deze dag zal de groep haar best doen om een gezellige en vooral mooie kledingbeurs op te zetten.

U bent tussen 10.00 en 14.00 uur welkom in de Opstandingskerk (adres: Achter de Hoven 272). Natuurlijk is er koffie aanwezig met iets lekkers. Voor vragen kunt u bellen naar 06-17202400.

Meer informatie omtrent het goede doel vindt u via deze link: www.worldservants.nl/opstandingskerk