Grou in actie voor Poli Huntington

GROU - Noorderbreedte heeft in Grou voor heel Noord-Nederland een polikliniek voor mensen met de ziekte van Huntington. De ziekte van Huntington is een vreselijke, mensonterende en erfelijke ziekte, welke qua symptomen een combinatie lijkt van Alzheimer, Parkinson en ALS.

In de poli wordt voor de mensen met de ziekte van Huntington veel georganiseerd, maar geld voor een dagje uit is er niet. De mensen met de ziekte van Huntington willen graag samen een keer naar het Dolfinarium in Harderwijk. Dit kost vele honderden euro’s, vanwege de zeer intensieve professionele begeleiding van de patiënten. Dit geld is er niet.

,,Als duofietser (zie foto) voor de polikliniek ben ik daarom, samen met mijn vrouw Lieke, een lotenactie gestart. Wij hopen hiermee te kunnen voldoen aan de wens van de mensen met de ziekte van Huntington", aldus Harry Vogels. 

Lotenactie
Vanaf eind februari tot 10 april zijn in Grou loten te koop voor één euro bij Friesma State. Met deze loten maakt men kans op vele prijzen van winkels uit Grou. 

Ook Lutz Jacobi in spinning-actie voor Huntington
,,De trekking is op woensdag 10 april, tijdens onze laatste spinningles bij FitConcept in Grou. Lutz Jacobi komt niet alleen meespinnen, maar zij zal ook de trekking van de loterij doen", zo besluiten Harry en Lieke.