Doorloper | De gracht in voor het goede doel

LEEUWARDEN - Tiffany Kuperus (23 jaar), woonachtig in Leeuwarden, doet mee aan een miss verkiezing en zet zich op ludieke wijze in voor het goede doel. Dat en meer in deze Doorloper.

Een relatie?
Ja, met Simon Shaobing Keizer. We zijn nu bijna een jaar samen.

Mijn grootste voorbeeld:
Mijn moeder, omdat zij een hele sterke vrouw is die al heel veel heeft bereikt. Zij steunt mij in alles wat ik doe.

Wat ik vroeger altijd wilde worden:
Kapster.

Ik werd uiteindelijk:
Visagiste en verkoopmedewerkster bij Ticha’s Damesmode. 

Hoogtepunten in mijn leven zijn er genoeg, maar wat er echt uitspringt:
Het moment dat ik een lint mocht doorknippen samen met een vriendin van mij, bij het openen van onze eigen make-up zaak. 

Wat ik ga doen in het centrum van Leeuwarden:
Momenteel zit ik midden in een project van een miss verkiezing, Miss Beauty of Friesland 2019, en ik zet me volledig in voor het goede doel: de LINDA.foundation. Dit doel is een initiatief van Linda de Mol die gezinnen een steuntje in de rug geeft. Deze gezinnen hebben het financieel erg zwaar, en kunnen daarom geen leuke dingen doen als gezin. LINDA.foundation geeft ze cadeaubonnen zodat ze bijvoorbeeld een winterjas kunnen kopen, boodschappen kunnen halen etc. 
Zelf heb ik al ruim vierhonderd euro opgehaald voor het goede doel. Ik wil natuurlijk dat dit nog veel meer wordt. Daarom ga ik zaterdag 23 februari om 15.00 uur op de Nieuwestad in Leeuwarden een sprong maken in de koude gracht. Dankzij sponsoren die mij bij deze actie steunen, kan ik verklappen dat hier een behoorlijk bedrag (zeker nog eens zeshonderd euro) uit gaat komen. Degenen die mij dan willen steunen, zijn van harte welkom. Wie nog iets wil doneren kan zaterdag vanaf 14.45 uur een bijdrage in een donatiebox van LINDA.foundation doen. Kunt u op zaterdag 23 februari niet aanwezig zijn, maar wilt u wel een donatie doen? Dan kunt u ook eventueel bij Ticha’s damesmode in de Kleine Kerkstraat alsnog doneren. Want ook daar staat een donatiebox. 

Mijn sponsoren:
Ticha’s damesmode, Andrico Steenhandel, Jumbo Els Boek Zuiderburen Leeuwarden, Zuivelhoeve Leeuwarden, Spin-off Nederland, Miedema brilmode en oogzorg, Vivant Kleine Kerkstraat, Het Wapen van Leeuwarden, Kijk Kijk, Gerben Reitsma Bloemist, Welkom in Leeuwarden, Capaldi kappers, Anoeshka’s haarmode, Infession, Glaszettersbedrijf Andries van der Meer, Kaldi, Ria’s traktaties en Huis aan Huis Leeuwarden.

Wat ik met Miss Beauty of Friesland hoop te bereiken:
Ik wil natuurlijk winnen zodat ik Friesland mag vertegenwoordigen in de landelijke verkiezing Miss Beauty of the Netherlands, waarbij ik dan mag strijden tegen andere provincies van Nederland. 

Welk doel ik voor ogen heb:
Ik wil een voorbeeld zijn voor andere meiden. Dit omdat ik heel onzeker was, en nu een heel ander mens ben geworden. Dit wil ik graag aan jonge meiden meegeven, dat het echt anders kan. 

Waarom ik gekozen moet worden:
Omdat ik een doorzetter ben. Als ik iets heel graag wil, zet ik alles op alles om mijn doel te behalen. En omdat ik altijd mezelf zal blijven. 

Stemt u op mij?  
Ik zou het erg leuk vinden als er op mij wordt gestemd. Dit kan door een sms (€1.10 per bericht) met daarin Poll Friesland Tiffany naar 3010 te sturen.

Wilt u individueel of als groep meedoen aan deze rubriek? Mail dan naar redactie.hah@ndcmediagroep.nl of doe een belletje naar 0641954610.