Gratis naar De Harmonie tijdens de voorjaarsvakantie

LEEUWARDEN - De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Een leuk moment om met de hele familie op pad te gaan en dit hoeft niet altijd duur te zijn. Het initiatief 'Help pake & beppe de vakantie door' is daar een mooi voorbeeld van.

Begin de vakantie gelijk goed met de voorstelling ‘Hallo Familie’ op zaterdag 16 februari. Een wonderlijk warme en grappige voorstelling over de mensen die we niet gekozen hebben maar die er gewoon zijn. Hierna kijk je heel anders naar je familie. Hoe? Dat blijft nog een verrassing. Vooraf kun je gratis een workshop volgen om de Skibidi-dans uit de voorstelling te leren en je kunt zelfs een kijkje achter de schermen nemen. Samen met de rondleider dwaal je door het theater, langs het toneel, foyers en de kleedkamers en mag je misschien al even in de zaal van de voorstelling kijken.

In het kader van ‘Help pake & beppe de vakantie door’ krijgen kinderen (tot en met twaalf jaar) tijdens de voorjaarsvakantie gratis entree op twee geselecteerde voorstellingen. De enige voorwaarde is dat er een betalende pake, beppe of andere volwassene mee gaat. De eerste geselecteerde voorstelling is ‘Tall Tales Acrobatics’ op dinsdag 19 februari om 19.30 uur. Een familievoorstelling met luchtacrobatiek, goochelen en jongleren door een getalenteerd Nederlands acrobatenduo! Maak je dag compleet door tussen 16.30 en 17.30 uur de gratis Circus-workshop te volgen, gegeven door Circus Saranti. Je kunt leren koordlopen, krijgt les over acrobatiek en gaat jongleren. Na afloop kun je voor slechts €5,- spaghetti eten in het Theaterrestaurant waarna je aansluitend direct door kunt naar de voorstelling ‘Tall Tales Acrobatics’.

Op woensdag 20 februari is het bijzondere ‘Karawane’ van Tryater om 19.30 uur gratis voor kinderen te bezoeken. Een visuele voorstelling waarbij je oren zullen klapperen, je mondhoeken omkrullen en je wenkbrauwen afwisselend optrekken en fronsen. Extra bijzonder omdat deze voorstelling alleen voor scholen bedoeld was. Slechts eenmaal exclusief te zien in De Harmonie.

Kijk voor alle informatie en het reserveren van je (gratis) kaartjes op www.harmonie.nl.