Talentendag voor de jeugd in Sporthal Kalverdijkje

LEEUWARDEN - De stichting Kinderwerk in Leeuwarden organiseert op zondag 24 februari voor de elfde keer De Leeuwarder Talentendag in Sporthal Kalverdijkje.

Deze dag (aanvang 11.45 uur) wordt georganiseerd met medewerking van diverse verenigingen, organisaties, particulieren en vele vrijwilligers. Kinderen van vijf tot en met veertien jaar kunnen hun talenten bij allerlei verschillende workshops ontdekken. 
De jeugd kan onder meer meedoen aan zang, dans, sport maar ook aan sociale en culturele activiteiten zoals onder meer knutselen, schminken, bloemschikken. 

Circus Saranti, gymnastiekvereniging V&K en Urban Raw geven demonstraties. De workshops worden verzorgd door Pallas ‘08, Sports-Connect (korfbal, boogschieten en frisbee), Leeuwarden Badmintonclub, Pasveerkorps en Stichting KWIL (knutselen, schminken, bloemschikken).

Naast het volgen van de workshops kunnen de kinderen op professionele wijze op een podium met geluid en licht hun act opvoeren. Dit wordt doorgaans allemaal gadegeslagen door een groot publiek en jury. De presentatie van deze talentenjacht is in handen van Ari C en Blije Bart.

Meer informatie en opgeven via KWIL.NL.