Krijn en Marleen in Us Gebou te Alde Leie

ALDE LEIE - Krijn en Marleen?! Inderdaad, de twee leadzangers van de meest beroemde Friese bands in Noordwest Europa: Virus en het fryske top 100 pareltje Die Twa.

Binnenkort treedt het duo op in Us Gebou.

Meer introductie behoeft dit duo qua naamsbekendheid niet. Echter, zij komen in het jubileumjaar van Virus met een genre overschrijdend repertoire! De twee vocalisten blijken na hun jarenlange ervaringen op podia door het gehele land, ineens verrassend dichtbij huis hun muzikale match te hebben gevonden. Als gelegenheidsduo ten faveure van het Virus jubileumjaar, brengen ze in solistische zang en harmonie een act op de bühne die absoluut niet onder doet voor het huidige aanbod van hoog aangeschreven zangduo’s.

U kent uw eigen favorieten en ook uw favoriete klassiekers, hier tussenin dichten Krijn en Marleen het muzikale gat. Dat dit leidt tot een fijn muzikaal samenspel moge geen verrassing zijn. De setlist daarentegen is dat wel! Laat u zondag 10 februari aangenaam verrassen! Is het niet door de lage entreeprijs van vijf euro pp (incl. hapje), dan is het zeker door deze twee doorgewinterde podiumbeesten. Vanaf 16.00 uur gaan ze los op het podium van Us Gebou te Alde Leie.