Locatieproductie in schoolgebouw beleeft laatste voorstelling in Leeuwarden

LEEUWARDEN - Ruim 1.000 bezoekers (waarvan 800 jongeren) kwamen reeds naar de locatieproductie ‘Een beetje en duizelig en behoorlijk in de war‘ van Meeuw jonge theatermakers. De laatste voorstelling is zaterdag 2 februari in Leeuwarden in het gebouw van Christelijk Gymnasium Beyers Naudé.

De voorstelling speelt zich af in een schoolgebouw tijdens een schoolfeest, waarbij het publiek in lege klaslokalen en verlaten gangen partygangers tegen het lijf loopt die het feestgedruis om uiteenlopende redenen ontvlucht zijn.

Deze tragi-komedie is geïnspireerd op highschool-filmklassiekers als Dazed & Confused en Fast Times at Ridgemont High en neemt je mee naar de wereld van twaalf jonge mensen in de meest verwarrende tijd van hun leven: die van de middelbare school. Is korfbal een sport waarvoor je je moet schamen? Word je later net zo ongelukkig als je ouders? Kun je op je veertiende nog worden voorgelezen door je moeder? Is het hebben van een tropisch zeeaquarium een rare hobby? Moet je nu al weten wat je later worden wil? 

Een voorstelling over het bijstellen van verwachtingen en dromen die niet crash-bestendig blijken te zijn. Voor iedereen die nog op school zit, ernaar terugverlangt of juist blij is dat ie er nooit meer naar terug hoeft. 

Christelijk Gymnasium Beyers Naudé is te vinden aan de Gymnasiumstraat 36 te Leeuwarden. Kijk voor meer informatie en het verkrijgen van kaarten op www.harmonie.nl