AV Lionitas organiseert Leeuwarden Marsum Leeuwarden

LEEUWARDEN - Atletiekvereniging Lionitas houdt, als onderdeel van de Gouden Leeuw lopen, op zondag 3 februari wederom de klassieke loop Leeuwarden Marsum Leeuwarden, met na afloop winterse nazit.

Leeuwarden Marsum Leeuwarden is een welbekende loop die van start gaat op de baan van Lionitas. De jaarlijks terugkerende loop kent vijf verschillende afstanden, variërend van de 1 km kidsrun tot 16,1 km. De route van de langste afstand zal onder andere langs sportpark Nijlân en door de weilanden van Friesland voeren. Bij de finish aangekomen is er voor elke deelnemer een flesje Extran. Ook zal er een beker warme chocolademelk in de tent aanwezig zijn.

Studenten van NHLStenden zullen zorgen voor een gezellige winterse sfeer in en om de kantine. Na afloop staat er een lekkere kop snert voor je klaar met een klein hapje.

Doe je mee aan twee van de drie Gouden Leeuw lopen, bestaande uit de Douwe Kleefstraloop; Leeuwarden Marsum Leeuwarden en Rondje Goutum, dan kom je in het klassement van de Open Jeugd Wintercompetitie en maak je kans op een mooie beker.

Online inschrijving voor de loop is mogelijk tot en met 2 februari 2019. Wanneer jij je in deze periode online inschrijft ontvang je een euro korting. Voor de jeugd tot en met vijftien jaar bedragen de kosten vijf euro. De deelnemers van zestien jaar en ouder betalen zeven euro. Op 3 februari is het nog mogelijk om je tot 10.45 uur in te schrijven. Inschrijfbriefjes zijn aanwezig bij Lionitas in de witte tent.

Er is ruime parkeergelegenheid. Ook zijn er douches en kleedkamers. Aan verzorging onderweg en na afloop is eveneens gedacht.

Meer informatie op: www.lopeninleeuwarden.nl en www.lionitas.nl