Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen naar dbieb!

REGIO - Voorlezen is leuk én belangrijk. En om dat nog eens extra te benadrukken zijn er de Nationale Voorleesdagen. Dit jaar van 23 januari tot en met 2 februari. En natuurlijk organiseert dbieb in en rondom deze week weer leuke activiteiten voor kinderen van twee tot en met vier jaar en hun ouders. Kom je ook?

Op zondag 27 januari kun je picknicken in dbieb; hoe leuk is dat! Neem dus je kleedje mee en kom gezellig langs. Eerst luister je naar een mooi verhaal verteld door acteur Theo Smedes (bekend van onder meer Tryater). Daarna eet je samen met je ouders gezellig een broodje tussen de boeken. Wil je dan nog niet naar huis? Je kunt je ook nog laten schminken en zelf knutselen. Let op: opgave verplicht!
 

Kindervoorstelling 'Een huis voor Harry’
Op 6 februari ben je van harte welkom in dbieb Burgum om deze kindervoorstelling bij te wonen, die het verhaal vertelt van de dikke kater Harry. De voorstelling wordt gespeeld door Het Muziekbeestje. Opgeven is niet nodig, maar kom op tijd want er is plaats voor maximaal twintig kinderen en één ouder per kind.
 

Kindervoorstelling 'Rupsje Nooitgenoeg’
Kom je ook luisteren naar het mooie verhaal over het rupsje dat niet kan ophouden met eten? De voorstelling wordt gespeeld door Het Muziekbeestje.
Op woensdag 30 januari om 10.30 uur in Dorpshuis de Mounestien, Mûnein
Op woensdag 13 februari om 10.30 uur in Wijkcentrum Heechterp / Schieringen, Leeuwarden   
Opgeven is niet nodig, maar kom op tijd want er is plaats voor maximaal twintig kinderen en één ouder per kind.


Voor meer info en opgave: www.dbieb.nl/voorleesdagen