Slieker vertoont premièrefilm Eighth grade

LEEUWARDEN - 'Eighth grade' een film in de categorie komedie/drama, geregisseerd door Bo Burnham (Verenigde Staten 2018), is binnenkort te zien bij Slieker.

Het is onmogelijk om niet te houden van de dertienjarige Kayla (een fantastische rol van nieuwkomer Elsie Fisher). Thuis maakt ze inspirerende Youtube-videos, maar verder is ze vooral een onzekere puber die nog één week moet overleven van een op z’n zachtst gezegd moeizaam schooljaar. Dit is een komisch, authentiek en (pijnlijk) herkenbare film voor iedereen die jong is geweest. Komiek Bo Burham vangt in zijn indrukwekkende regiedebuut de tijdsgeest en het jong zijn zó goed dat het lijkt alsof zijn script rechtstreeks uit tienerdagboeken gehaald is.

De film duurt ruim anderhalf uur en is te bekijken op de volgende tijdstippen: donderdag 21 februari om 20.30 uur; vrijdag 22 februari om 19.10 uur; zaterdag 23 februari om 19.15 uur; zondag 24 februari om 15.30 uur; maandag 25 februari om 20.30 uur; dinsdag 26 februari om 20.15 uur en woensdag 27 februari om 15.00 uur.

Kijk voor meer informatie en speeldata van andere films op de website: www.sliekerfilm.nl