Badmintontoernooi voor basisscholen

REGIO - Het vijfde Gemeente Leeuwarden badminton toernooi voor basisscholen (groep 7 en 8) zal op woensdag 6 maart worden georganiseerd, op initiatief van LBC (Leeuwarder Badminton Club), BC Stiens en BC Raak’m uit Grou.

Bij deze drie badmintonclubs worden voorafgaand aan het toernooi badmintonlessen aangeboden aan de kinderen die zich tijdig opgeven. Hierdoor worden ze optimaal voorbereid.

De wedstrijdregels worden tijdens het toernooi iets aangepast zodat beginnende badmintonners ook op een leuke manier mee kunnen doen. Vrijwilligers en materialen worden door de badmintonclubs geleverd en ook de Yonex Kids games (spelvormen van badminton) zullen weer een onderdeel van het toernooi vormen, zodat er naast inspanning tevens ontspanning is. Voor onder andere het winnende koppel en de winnende school is er een prijs.

Wil je mee doen? Geef je dan op via je school en kom kennismaken met badminton. Het toernooi vindt plaats van 14.30 – 17.30 uur in de Wiarda Hal te Leeuwarden. Toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom.