Asieldier van de week bij De Wissel | Lex

Leeuwarden - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Lex, een lieve maar eigenzinnige kater met soms wat ondeugende streken. Hij is een stoere ruwe bolster met een klein hartje.

Lex heeft samengewoond met een andere kat en een hond. Met de andere kat en hond klikte het niet altijd even lekker, dus hij zoekt nu een thuis zonder andere katten of honden. Hij is een echte stoere kater die het – als dat nodig is – niet erg vindt zijn territorium/buurt te bewaken door eventueel daar zijn nagels bij te gebruiken. Zo is hij helaas niet ongeschonden uit de strijd gekomen en heeft hij een herstellend wondje bovenop zijn kop. Lex is een gezellige kater die overal wel even komt buurten en houdt daar soms ook nog weleens eet-adresjes aan over. Helaas is dit ook de reden dat Lex via ons een plekje zoekt, want hij was meer bij de buren te vinden dan thuis. Lex kan deuren open maken en zelfs ook de koelkastdeur! Hij wordt geschat op een leeftijd van negen jaar.

Mocht u interesse hebben in Lex of een van onze andere dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel.

De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.