Asieldier van de week bij De Wissel | Frummel

Leeuwarden - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Frummel, een kleine kruising van onbekende - en waarschijnlijk middelbare - leeftijd.

Deze kleine jongen heeft gewoond in een bijzonder huishouden met meer kleine honden, katten en konijnen. Helaas is er qua opvoeding weinig gebeurd in zijn leven en zal het leven in een normaal huishouden zowel voor Frummel als zijn nieuwe baasje(s) wat aanpassingsvermogen kosten. 

Frummel is een schat van een hondje. Erg vriendelijk en heel gezellig. Hij maakt snel contact met je en voor een stukje worst wil hij veel doen! Dat betekent dat training absoluut nog tot de mogelijkheden hoort, en dat zal ook een beetje nodig zijn. We hebben nog niet een goed beeld van wat hij wel en niet kan. Alleen thuis zijn zal langzaam opgebouwd moeten worden. En zindelijk… dat is hij nu nog niet. Daar zal ook wat tijd en oefening aan te pas moeten komen.

Frummel is wel een hondje dat bij veel mensen op zijn plek zal zijn. Vanwege zijn vriendelijke karakter maakt hij snel vrienden en zal bezoek welkom zijn in huis. Dansen kan hij ook als de beste! Wie weet schuilt er nog wel een klein dogdance wondertje in dit hondje. Verder is Frummel een klein verrassingspakketje dat voor de nieuwe eigenaar hier en daar misschien nog iets in petto heeft.

Mocht u interesse hebben in Frummel of een van onze andere dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel.

De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.