Vertelavond met verhalen over Verandering in de Stad

Leeuwarden - De verhalen-vertelavond over 'Verandering in de Stad' wordt vrijdagavond 28 december aan boord van Stanfries X gehouden. De avond is onderdeel van de fototentoonstelling van Marleen Griep met dit thema.

U kunt zich nog aanmelden voor de avond met een verhaal van vijftien tot twintig minuten.

'Stad in Verandering' is het thema van de fototentoonstelling van Marleen Griep, over de veranderende stad Leeuwarden eind 2017, aan de vooravond van Culturele Hoofdstad. De tentoonstelling is aan boord van Stanfries X, gelegen naast de Rabobank, Willemskade. De fototentoonstelling in zwart-wit is de komende drie zaterdagen te bezoeken: 29 december 2018, 5 en 12 januari 2019, van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Bij het thema van de fototentoonstelling organiseert Museumhaven Leeuwarden een verhalen-vertelavond, morgenavond 28 december. Iedereen is vrij zijn of haar verhaal te vertellen over die veranderende stad en de mens(en) in de stad. Enige restrictie: het verhaal mag niet langer duren dan vijftien tot twintig minuten. De voordrachten zijn tussen 20.00 en 22.00 uur aan boord van Stanfries X. Aanmelden verplicht via info@museumhavenleeuwarden.nl. Deelname en komen luisteren is gratis. Ligplaats Stanfries X is naast de Beursbrug, bij de Rabobank.