De Leeuwarder Uitdaging zet leefbaarheid centraal

Leeuwarden - De Leeuwarder Uitdaging slaat een brug tussen bedrijfsleven en samenleving. Samen met onze partners werken we aan maatschappelijke vraagstukken waarbij de leefbaarheid in Leeuwarden centraal staat.

We helpen hierbij maatschappelijke organisaties met een hulpvraag en realiseren sociale projecten en activiteiten voor kwetsbare groepen mensen in onze stad. Mensen die met een beetje extra hulp of aandacht weer een stapje vooruit kunnen komen. Samen zetten we Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Leeuwarden op de kaart!

Word ook vriend van de Leeuwarder Uitdaging!
Ben jij een maatschappelijk betrokken ondernemer of organisatie en draag je de Leeuwarder Uitdaging een warm hart toe! Geweldig! Word dan ook vriend van de Leeuwarder Uitdaging en word onderdeel van ons bedrijvennetwerk. Samen met jou kunnen we deze sociale krant realiseren. Je kan ons als vriend op verschillende wijze ondersteunen.

Jaarlijkse bijdrage
Met een bijdrage van €500,- ben je al vriend van de Leeuwarder Uitdaging. Met deze bijdrage help je ons met de realisatie van de vele mooie projecten die de we jaarlijks realiseren. Je laat je daarbij tevens zien als sociaal betrokken ondernemer bij onze stad! (De Leeuwarder Uitdaging heeft een ANBI status. De financiële bijdragen mag u als gift aftrekken van de belasting)

Bijdrage in natura
Natuurlijk kan je ook vriend worden van de Leeuwarder Uitdaging door het leveren van een bijdrage in natura. Bijvoorbeeld door een vrijwillige inzet van kennis, materialen of mankracht bij de ontwikkeling van nieuws, activiteiten en projecten.

Wat jouw bijdrage ook is, samen kunnen we Leeuwarden een beetje mooier maken. Meer weten? Kijk dan op www.leeuwarderuitdaging.nl of mail ons op info@leeuwarderuitdaging.nl