Knallend het nieuwe jaar in tijdens Nacht van Neushoorn

Leeuwarden - Het nieuwe jaar wordt op maandag 31 december vanaf 23.00 uur ingeluid tijdens de jaarlijkse Nacht van Neushoorn. Neushoorn tovert voor deze gelegenheid de drie zalen om in drie verschillende area’s met elk een eigen thema.

De naam zegt het al: tijdens Only 80’s worden er enkel hits uit de jaren tachtig gedraaid. De Grote Zaal is aangekleed met visuals en een groot videoscherm en er kan tot de vroege uurtjes gedanst worden. Only 80’s gaat terug naar de tijd van de walkman en de tijd waarin je onbezorgd op de dansvloer stond. 

In de Arena is DIZZ terug met een nieuwe editie van hun openminded dansfeest. Tijdens dit feest draait het om dansen en om jezelf te kunnen zijn. De bedoeling van dit feel-goodfeest is om de mensen bij elkaar te brengen of je nu bi, lesbisch, transgender, questioning, openminded of hetero bent. 

Tot slot hoor je in de in De Backstage de klassiekers van de Top2000. Lokale dj’s draaien de dansbare topplaten uit de lijst der lijsten. Ga knallend het nieuwe jaar tijdens Nacht van Neushoorn.

Meer informatie via: neushoorn.nl