Kidskerstnachtdienst in de Morgenster

Leeuwarden - Een speciale kerstnachtdienst vindt op maandag 24 december plaats in de Morgenster. Deze kerstnachtdienst is namelijk geheel gericht op kinderen.

Alle kinderen in Leeuwarden zijn van harte welkom om 19.00 uur aan het vrijheidsplein 1 in Leeuwarden. Natuurlijk mogen ook vaders en moeders mee.

De Morgenster denkt dat de kidskerstnachtdienst een goede aanvulling is op alle prachtige bijeenkomsten die door andere kerken in Leeuwarden worden georganiseerd. ,,Er zijn vast veel Leeuwarders die vroeger met hun vader of moeder met kerst naar de kerk gingen. Misschien dat diezelfde mensen dat een mooie traditie vinden om door te geven aan hun kinderen. Dan is het fijn dat er een kerstnachtdienst is waar er juist heel speciale aandacht is voor de kinderen", aldus de organisatoren.

Natuurlijk zijn er tijdens de 'Kidskerstnachtdienst' herders aanwezig en ook Maria en het kindje Jezus worden gespeeld. Het kerstverhaal wordt zo op een beeldende en sfeervolle manier verteld. De 'kidskerstnachtdienst' eindigt in een modern jasje, waarbij de kinderen onderdeel worden van een heus swingend engelenkoor. Alle jonge bezoekers mogen daarom in het wit naar de kerk komen.