Kees van Kooten bij Van der Velde Boeken

Leeuwarden - Kees van Kooten signeert op zondagmiddag 23 december van 14.00 tot 15.00 uur bij Van der Velde Boeken in Leeuwarden de bundel 'Sterk verdund'.

Na Carmiggelt, Schmidt, Minco, Campert en Thijssen is de volgende ster aan het dundruk-firmament Kees van Kooten. Hij heeft zijn plaats in deze, om met hem te spreken, ‘tijdloos ouderwetse’ reeks meer dan verdiend.

In Sterk verdund is Van Kooten teruggebracht tot zijn essentie. Hij is puntig op de korte baan, met een waanzinnig plezier in taal, ontroerend en gedoseerd ongemakkelijk, maar boven alles onweerstaanbaar grappig. Puttend uit meer dan vijftig jaar van Van Kootens pennenvruchten beslaat dit deel een keur uit onder meer de Treitertrends, Koot graaft zich autobio, Levensnevel, Tijdelijk nieuw en, niet te vergeten, de Modermismen (alle bij 'De Bezige Bij' verschenen). Kortom: meer, meest, mooist van Kees, het staat er allemaal in.

U ontvangt bij aankoop van de bundel Sterk verdund een speciaal Van Kooten boekentasje (zolang de voorraad strekt). Om iedereen de gelegenheid te geven een handtekening te ontvangen, zal Kees van Kooten enkel Sterk Verdund signeren.