Zienn houdt jaarlijkse kerstmarkt

LEEUWARDEN - Zienn organiseert op donderdag 12 december van 16.00 tot 20.00 uur een kerstmarkt in de Dagopvang van Zienn aan de Zuidergrachtswal 15/16.

Er zijn kerstkramen met allerlei kerstartikelen, muziek, een stamppottenbuffet en vooral veel gezelligheid.

Sfeervolle winter- en kerstmarkt
Het wordt een markt in winter- en kerstsfeer met gezellige muziek. In de verschillende kramen zijn allerlei winter- en kerstdecoraties te krijgen. Voor in de boom, aan de wand, in de vensterbank of op tafel. Vrijwel alle artikelen zijn gemaakt door cliënten, zij leveren tevens een bijdrage aan de catering en de optredens. Ook medewerkers doen mee. ,,Veel Zienn-locaties zijn betrokken en met z’n allen maken we er weer een sfeervolle markt van", aldus de inititatiefnemers.
 
Voor iedereen
De kerstmarkt is voor en door cliënten en voor iedereen die op zoek is naar leuke kerstsnuisterijen en -decoraties. Kom gerust ook rond etenstijd, want er is een stamppottenbuffet. De markt is binnen en voor een deel ook buiten in de achtertuin van de Dagopvang. 

Sponsoren
De Zienn-kerstmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Overwijk koffiesystemen Gorredijk, Marktkraam van Oud naar Goud Leeuwarden, Jonkman Kraamverhuur Drachten, Wietske de Vries Workshops Stiens, Haan Reclamewerk Stiens en de Stichting Vrienden van Zienn.

Meer weten over Zienn? Kijk dan op de website: www.zienn.nl