Kerstmarkt bij Zienn

Leeuwarden - Het buitenterrein van Sociaal Pension Bonifatiusplein (Bonifatiusplein 19) van Zienn biedt donderdag 13 december van 16.00 tot 20.00 uur plaats aan een kerstmarkt, met onder meer muziek, kerstkramen, hapjes, drankjes en een stamppottenbuffet.

Verschillende Zienn-locaties organiseren de markt voor cliënten, medewerkers en belangstellenden.

Sfeervol
,,Kerst is een feest van familie en samenzijn en voor onze bewoners soms een moeilijke tijd", weten Zienn-medewerkers Sonja, Hendrik en Marjan. Met veel collega’s en cliënten van de verschillende locaties in Friesland hebben ze de handen ineengeslagen voor de organisatie van de Zienn-markt. ,,De kerstmarkt brengt gezelligheid. We zijn met cliënten druk bezig met de voorbereidingen. Onder andere door kerstartikelen voor de verkoop te maken en de catering te verzorgen. Zo worden cliënten van onze woon-, opvang- en dagbestedingslocaties actief betrokken. Met z’n allen maken we er een sfeervolle markt van."

Sociaal Pension Bonifatiusplein
Het buitenterrein van het Sociaal Pension aan Bonifatiusplein 19 in Leeuwarden leent zich goed voor de kerstmarkt. ,,Het plein tussen het pension en de Bonifatiuskerk heeft sowieso veel sfeer, met kramen, eten, mensen en muziek van gitarist Mickey wordt het extra gezellig."
 
De Zienn-kerstmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Overwijk koffiesystemen Gorredijk, Marktkraam van Oud naar Goud Leeuwarden, Jonkman Kraamverhuur Drachten, Wietske de Vries Workshop, De Werkerij en De Loods van Zienn, Stichting Vrienden van Zienn, Event4Rent Minnertsga.