Reüniefeest VAT '69 voor een betere wereld

Leeuwarden - JCI Friesland (voorheen Junior Kamer Friesland) organiseert in samenwerking met Club RED op vrijdag 14 december 2018 de twintigste editie van de VAT ’69 reünie om geld in te zamelen voor het goede doel.

De VAT ’69 reünie is een jaarlijks terugkerend feest voor de stappers van toen en nu. VAT ’69 was vroeger een kroeg in het pand waar nu Roast is gehuisvest.

Stadkantine West, het goede doel van dit jaar, is een prachtig lokaal Leeuwarder initiatief en biedt buurtbewoners op vaste dagen in de maand in Buurthuis Rengerspark een goede driegangen maaltijd voor een schappelijke prijs. Het doel hiervan is om verbinding te creëren tussen de buurtbewoners en om mensen de kans te bieden zichzelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld vrijwilligerswerk. De maandelijkse terugkerende Stadskantine West draait al vanaf eind 2015 en heeft een vaste pool vrijwilligers en gasten.

Elk jaar sponsort de VAT ’69 reünie een ander goed doel, waarmee dit soort organisaties steeds zeer welkome financiële en materiële duwtjes in de rug krijgen. Een greep uit de goede doelen die de revu de laatste twintig jaar passeerden: Kinderboerderij Leeuwarden, De Oldehove, Stichting Hoor, Rijk voor Arm, Kinderresto, Stichting Leergeld en het Frysk Jeugdorkest.

Deze editie van de VAT ’69 reünie belooft weer een fantastisch feest - in kerstsferen - te worden. Meer informatie en kaarten: www.vatfeest.nl en www.jcifriesland.nl.