Nieuwjaarsreceptie voor Vrienden van Schaaf

Leeuwarden - Het bestuur van Schaaf wil op zondagmiddag 6 januari graag het glas heffen met alle betrokkenen, vrienden en donateurs die Zalen Schaaf een warm hart toedragen.

Muziek zal op deze middag niet ontbreken. Het Ossekop trio en Trés Chic komen voor u optreden. De organisatie zorgt voor de hapjes, maar drankjes zijn voor eigen rekening. Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom.

Het bestuur van 'Vrienden van Schaaf' wil graag vieren dat Schaaf in ieder geval in 2019 gewoon doorgaat. Samen met nieuwe exploitant Bobby Veenstra hebben zij al een aantal avonden gevuld met een aantrekkelijk programma.  Dat zijn Bluesavond, rockavond, een optreden van Don Airey (toetsenist van DeepPurple en Rainbow), Queen Mania, My Brainbox (met Bert Heerink en Jan Akkerman) en een bingo voor het goede doel. Genoeg keuze voor iedereen. En natuurlijk wordt de entreeprijs zo laag mogelijk gehouden. Houd de website van Zalen Schaaf in de gaten en tevens de verschillende Facebookpagina’s voor meer nieuws en updates.