Bijeenkomst Alzheimer café Leeuwarden

LEEUWARDEN - De vrijwilligers van het Alzheimer café nodigen u uit voor de bijeenkomst op dinsdag 5 maart in Multi Functioneel Centrum Ludingawaard.

Het centrale thema is dit keer: Hoe ga je als kind om met het proces van veranderingen door dementie?

 

 

Met fragmenten uit een blog, geschreven door Sanne (haar vader kreeg op jonge leeftijd dementie), worden deze avond ervaringen gedeeld. Hoe ga je er mee om als het je vader of moeder betreft, of je opa of oma. En wat vertel je wel of niet aan je eigen kinderen over de ziekte van hun opa of oma. Kom en praat mee hoe dit voor jou is!

Het Alzheimer café is een samenwerkingsproject van de Stichting Alzheimer Nederland met zorgorganisaties in de regio en is bedoeld voor mensen met dementie, hun partners, kinderen en andere mensen uit het netwerk. Ook de speluitleen (met aangepaste spellen) is deze avond van de partij. De aanwezige vrijwilligers: Corry, Gretha, Janna, Jikke, Karen, Linda, Lysbeth, Reinno, Simon, Tannie, Trudy en Yvonne. De toegang en koffie/thee zijn gratis, een gift in de collectebus stelt men op prijs. Aanmelden is niet nodig. Plaats van handeling: Multi Functioneel Centrum Ludingawaard, Ludinga 12 te Leeuwarden. Inloop vanaf 19.00 uur. Het programma duurt van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur.