Nieuwjaarsborrel met 2manykofferdjs in Podium Asteriks

Leeuwarden - Podium Asteriks proost zaterdag 9 januari op het nieuwe jaar met een nieuw concept; een dj-cover-act door 2manykofferdjs, aangevuld met beatboxer Maask. 

Visualmagiër Richard Toepoel (bekend van Beun & Haas Visuals) en DJ Rick Klap (bekend van Leeuwarder dj collectief Nokturne onder de naam Klapf) vormen samen 2manykofferdjs. De mannen delen een gezamenlijke passie voor 2manydjs. Voor Richard was het een inspiratie voor zijn visuals, voor Rick de inspiratie om ook te willen draaien. Een eenmalig project bovenin de Oldehove tijdens het UITfestival Leeuwarden krijgt hiermee een veelbelovend vervolg, met de primeur in Asteriks.

Maask is al iets bekender. De Leeuwarder stemkunstenaar/ beatboxer gaf één van de betere optredens op het Amsterdam Dance Event dit jaar en deed daar waar hij goed in is: een feestje bouwen. In 2013 wist hij het truckpodium op Welcome To The Village bijna te kantelen, gerust een garantie voor een succesvolle aftrap voor een nieuw Asteriksjaar.

Kaarten zijn online verkrijgbaar en bij King Kong Records in Leeuwarden. Meer informatie en het volledige programma is te vinden op www.podiumasteriks.nl