Twee nieuwe films te zien bij Slieker Film

Leeuwarden - Bij Slieker Film gaat deze week opnieuw een Noordelijk Filmfestival-topper in première. Het gaat om de Noorse film Out of Nature. Ook de film Tanna is nieuw. 

Out of Nature film geeft een boeiend kijkje in het onrustige brein van een man die de problemen in zijn sleurvolle leven probeert aan te pakken. De 35-jarige Martin zit niet lekker in zijn vel. Zijn gezinnetje en werk zijn niet wat hij van zijn leven verwacht had. Tijdens een weekendje alleen in de woeste Noorse natuur probeert hij de zaken voor zichzelf op de rij te zetten. Hij is, vindt hij, toch nog steeds een aantrekkelijke en dynamische vent. Hij fantaseert erop los wat het leven hem nog zou kunnen bieden. Enkele onverwachte ontmoetingen schrikken hem op uit zijn gedachtestroom.

Tanna

Daarnaast is de Australische film Tanna aan het programma toegevoegd. Deze film vertelt een Romeo en Julia-verhaal, gebaseerd op ware gebeurtenissen en uitgevoerd door een van de laatste traditionele stammen in de Zuid-Pacific. Wanneer Wawa en Dain, de kleinzoon van de chief, verliefd worden, gaan zij in tegen traditionele waarden. Kiezen zij voor hun liefde of voor het lot van de stam?

Amy

Wegens succes is de film over het leven van zangeres Amy Winehouse opnieuw aan het programma toegevoegd. Deze film wordt donderdag en zondag nogmaals gedraaid. Kijk voor het gehele programma en alle speeltijden op www.sliekerfilm.nl.