Eefje de Visser presenteert nieuw album in Neushoorn

Leeuwarden - Zangeres Eefje de Visser geeft vrijdag 15 januari een exclusief optreden in Neushoorn en presenteert dan haar nieuwe album.

Met twee goed ontvangen albums op zak genaamd ‘De Koek’ en ‘Het is’, heeft Eefje de Visser een vaste schare fans achter zich weten te verzamelen, zowel in Nederland als België. Haar nieuwe album ‘Nachtlicht’, dat op 8 januari uitkomt, schept opnieuw hoge verwachtingen. Veel van het schrijfwerk volbracht ze in het prachtige Barcelona, waarna de opnames werden voltooid in Utrecht, Gent en Frankrijk. Als één van de eersten in Nederland kan het publiek in Neushoorn tijdens deze try-outavond dit nieuwe album ervaren. De deuren gaan open om 20.00 uur.

Verder in Neushoorn

Verder is er aankomende week in Neushoorn weer een editie van Club voor je Bek. Afrobeat, disco, funk, house, soul, jazz; alle pareltjes komen voorbij. De avond begint om 23.20 uur. Noisekick’s Terrordrang on Tour komt Neushoorn zaterdag 16 januari onveilig maken met snoeiharde terror-, french-, en uptempo hardcore. Verdeeld in twee area’s met DJ’s als Tripped, s’Aphira, Mental Penetration, The Demon Dwarf en nog veel meer namen, is dit voor de echte hardcore-fan een niet te missen avond. Vanaf 22.00 uur gaan de zalen open voor een pittige avond Noisekick’s. Kijk voor meer informatie op www.neushoorn.nl