‘Mash-up Mania’ in Neushoorn met Memphis Maniacs

Leeuwarden - De Memphis Maniacs staan zaterdag 23 januari in Neushoorn klaar om een feestje te bouwen. Verder zijn er aankomende week optredens van Kiss the Anus of a Black Cat, Soviet Grass, Abdomen en Extince. 

Memphis Maniacs zijn misschien wel de grootste feestbeesten allertijden op Nederlandse podia. Mash-up mania’, noemen ze hun mixen van bekende rock- en popklassiekers. De meest verrassende medleys worden als een georganiseerde chaos aan elkaar geknoopt. De groep treedt zaterdag 23 januari om 20.00 uur op in de Grote Zaal.

Verder in Neushoorn

Het uit Gent afkomstige Kiss the Anus of a Black Cat heeft onlangs een zesde album uitgebracht genaamd ‘To Live Vicariously’. Met dit album wordt er definitief afscheid genomen van de ‘dronefolk’ die ze voorheen maakten. Donderdag 21 januari staan ze zij aan zij met hun stadsgenoten van Soviet Grass, die inmiddels een tour met Balthazar door Nederland achter de rug hebben. Ook de groep Abdomen is die avond te horen. Deze garagerockband won in 2015 de Kleine Prijs van Friesland met een genadeloze bak herrie en timmert sindsdien hard aan de weg. Kiss the Anus of a Black Cat, Soviet Grass en Abdomen nemen het publiek mee in een stomend hete rockavond uit de kelders van de popwereld tijdens Ondergronds. Het optreden begint om 20.30 uur. In Neushoorn speelt vrijdag 22 januari een oudgediende uit de Nederhop. Extince is wel de grondlegger van de Nederlandse Hip-hop te noemen. Hij staat bekend om zijn grappige, scherpe, arrogante, maar vooral geniale woordspelingen. Met hits als ‘Spraakwater’, ‘Viervoeters’ en ‘Kaal of Kammen’, behoort Extince al ruim twintig jaar tot de top van de Nederlandse rap. De invulling van het nieuwe album ‘X’ is bijna net zo onnavolgbaar als de legendarische ‘Extronaldus’ zelf. Zijn optreden in de Arena begint om 20.00 uur. In het voorprogramma staan Madoc en RS. Natuurlijk staat donderdagavond ook weer in het teken van Club voor je Bek met de lekkerste Afrobeat, disco, funk, house, soul, jazz en hiphop. De deur van de Arena opent om 23.20 uur. Zaterdagavond is het wederom tijd voor dansvermaak. Neushoorn biedt op zaterdag een clubavond met alle toppers uit het alternatieve indiecircuit tijdens ALARM! in de Arena. De avond begint om 23.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.neushoorn.nl.