Tet Rozendaal openhartiger dan ooit in Nachtvlinder

Leeuwarden - Tet Rozendaal toert de komende tijd langs de theaters met haar voorstelling Nachtvlinder. Deze show is donderdag 25 februari te zien in de Harmonie in Leeuwarden en vrijdag 11 maart in It Maskelyn in Hurdegaryp.

In deze vierde solovoorstelling is Tet openhartiger dan ooit. Eerder gingen haar succesvolle voorstellingen over anderen; over Marlene Dietrich, Wonderdokters en Mata Hari. Nu is ze klaar om de sluiers van haar eigen leven af te werpen. Ze vertelt openhartig over haar belevenissen in de liefde, over angsten en het najagen van dromen. Ze fladderde rond in het nachtleven van Londen om terug te keren met een one-woman-show vol sensuele dansen, inspirerende verhalen en intense liedjes. Bijgestaan door haar gewaardeerde vriend, componist en multi-instrumentalist Erik de Reus, neemt ze haar publiek mee naar de sensuele sferen van een nachtclub uit het verleden met een hedendaagse touch. Onze eigen jonge Friese Diva op haar best; kwetsbaar, krachtig en onweerstaanbaar glamorous.

Kaarten winnen

Huis aan Huis mag twee kaartjes weggeven voor de show in Hurdegaryp. Belangstellenden kunnen een mailtje sturen naar redactie.hah@ndcmediagroep.nl onder vermelding van ‘Nachtvlinder’.