Leeuwarder student in finale vlog wedstrijd

Leeuwarden - Melanie Esther van Eunen (18) is gek op het maken van video's. Ze doet mee aan de 'Fashionista's Vlog Contest' en staat nu in de finale.

,,Ik kan het zelf nog niet helemaal geloven, maar het is super tof", aldus Melanie Esther, die aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden studeert. Ze is dol op het maken van video's en vlogt dan ook al sinds 2009. ,,Voor mijn studie ben ik veel met filmpjes bezig, maar ik vond het leuk om een stapje verder te gaan'', zegt de Leeuwarder studente. En dus schreef ze zich in voor de vlogwedstrijd van het Nederlandse mode/beauty tijdschrift 'Fashionista'. Diegene die wint wordt het gezicht van het YouTube kanaal van Fashionista' en mag video's voor dit kanaal maken.

Droom

,,Voor de finale heb ik een vlog moeten maken en die van mij staat samen met de twee andere finalisten online op hun website & YouTube kanaal. Het maken van video's voor Fashionista en het veel bezig kunnen zijn met YouTube is echt mijn droom en het feit dat deze nu uit kan komen is wel echt heel gaaf!'',  vertelt Melanie Esther.

Stemmen

Via stemmen van het publiek wordt de winnaar bepaald. Nieuwsgierig naar de vlog van Melanie? Deze is te bekijken via; http://www.fashionista.nl/stem-op-jouw-favoriete-vlogger/. Via deze link kan er ook gestemd worden.