Zwoele Koningsnacht en dag in verwarmde tent Zaailand

LEEUWARDEN - Het zal niemand ontgaan zijn dat de weersverwachtingen voor 27 april op zijn zachtst gezegd niet zomers zijn.

De afgelopen jaren hebben we geluk gehad met keer op keer mooi lenteweer op Koningsdag maar komende editie lijkt toch echt koud te worden. Dat is de organisatie van de evenementen rond Koningsdag op het Zaailand ook niet ontgaan. Maar 'the show must go on' is het motto al jaren en dit jaar zal geen uitzondering zijn. Daarom wordt er voor de evenementen 'Brak op het plein', dat plaats zal vinden in de Koningsnacht, en het Leeuwarder Muziekplein (Koningsdag) een verwarmde tent van 50 meter lang op het Zaailand gebouwd.
Zowel 'Brak op het plein' als het 'Leeuwarder Muziekplein' zijn, net als voorgaande jaren, gratis toegankelijk en met de verwarmde tent de perfecte evenementen om Koningsdag en nacht uitbundig te vieren. Brak op het plein dinsdag 26 april 2016 van 19:00 tot 0:00 uur Zaailand Leeuwarden evenementinfo: www.facebook.com/Uitbrakken/ Leeuwarder Muziekplein woensdag 27 april van 12:00 tot 23:00 uur Zaailand Leeuwarden evenementinfo: www.leeuwardermuziekplein.nl