Magie met Flip Fabrique

LEEUWARDEN - lip Fabrique is een nieuwe loot aan de stam van succesvolle Canadese circustroupes als Cirque du Soleil. Met de voorstelling ‘Atrappe-moi!’ was de groep al eens eerder in Nederland te zien tijdens het festival CircoCircolo en werden toen door de Volkskrant beloont met vier sterren.

In de voorstelling ‘Attrape-moi!’ (Vang mij op!) maakt het publiek kennis met een groep van vijf mannen en een vrouw. Ze ontmoeten elkaar in vakantiesferen, compleet met stortbui, slaapzak en klapstoeltjes.

Dat deze voorwerpen ook voor andere dingen gebruikt worden dan waarvoor ze bedoeld zijn, mag geen verrassing zijn.

De voorstelling ‘Attrape-moi!’ wordt vooral geroemd om de originele en virtuoze elementen.

Flip Fabrique

Flip Fabrique werd opgericht in 2011 door afgestudeerde studenten van Quebec City Circus School. Ze traden op grote schaal op over de hele wereld, met onder andere Cirque du Soleil en Cirque Éloize, tot de groep besloot alleen verder te gaan.

Ze ontwikkelde een creatieve en gezamenlijke aanpak, waarin de kwaliteiten van elke deelnemer duidelijk naar voren komen. Op deze manier creëert Flip Fabrique pure magie op het podium. De groep bestaat uit echte vrienden en dat willen ze in de voorstelling ‘Attrape-moi!’ ook naar voren brengen: vreugde, vriendschap en speelsheid.

CirciCircolo

Flip FabriQue opende vorig jaar het grote circusfestival CircoCircolo in 's-Hertogenbosch. Waar ze zorgden voor een spectaculaire start.

De Theaterkrant zegt hierover: “De kwaliteit van de acts is waanzinnig hoog. Ja, er zijn ballen, kegels, straps, hoelahoeps en een trampoline, maar met vrijwel elk van die attributen weet Flip Fabrique nieuwe hoogten te bereiken.”

Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.harmonie.nl