Zomerse taferelen in Neushoorn

Leeuwarden - De zomervakantie staat voor de deur . Bij Neushoorn kun je komend weekend alvast in de zomerstemming raken.

Om een zomerse sfeer op te roepen, brengt het nieuwe concept VIBE (vrijdag 10 juni om 22.00 uur) verschillende genres samen. Met de lekkerste house, deep house r&b en urban gaat iedereen gegarandeerd los. Niet alleen in de zaal is het feest, want de foyer wordt helemaal omgetoverd tot chill & lounge-area met een tropische aankleding. Met hangmatten, een beerpong tafel en strandbedjes is het net alsof je op Star Beach aan het feesten bent.

In samenwerking met House Of Talents en Red Bull komen drie van de beste breakdancers ter wereld woensdag 8 juni om 20.00 uur naar Neushoorn voor een exclusieve masterclass. In deze masterclass delen ze met de deelnemers hun skills, maar leggen ze ook uit hoe je stap voor stap beter kunt worden als breakdancer.

Nog meer talent is te bewonderen tijdens The Sound of Friesland. Wie is het beste zangtalent van de provincie? Acht middelbare scholieren van verschillende scholen strijden om de titel. Naast een vakjury mag ook het publiek mag stemmen en na de optredens is er een heerlijk zomerse afterparty, mét een bekende dj (vrijdag 10 juni, 19:00, Arena Zaal).

Kijk voor meer informatie op www.neushoorn.nl