Nacht van de Nacht: Stichting Praamvaren met extra grote vloot

LEEUWARDEN - Alle verloven zijn vanwege de verwachte drukte op zaterdagavond 26 oktober ingetrokken. De Stichting Praamvaren Leeuwarden gaat namelijk speciaal voor de Nacht van de Nacht voor het eerst met vier pramen varen.

De enorme toeloop van de afgelopen jaren heeft geleerd dat teveel mensen moesten worden teleurgesteld omdat ze geen kaartje meer konden bemachtigen. De Stichting Praamvaren hoopt dat de extra vlootsterkte betekent dat iedereen dit keer meekan.

De afvaarttijden van deze bijzondere tochten, vanaf de steiger aan de Nieuwestad (tegenover Boekhandel Van der Velde), zijn vanaf 19.15 uur elk kwartier tot 21.00 uur.

De prijs van een kaartje is drie euro voor zowel kinderen als volwassenen. Kaarten reserveren is mogelijk vanaf vrijdag de 25ste bij boekhandel Van der Velde op de Nieuwestad, telefonisch te bereiken via 058-2132360. Op zaterdag zijn plaatsbewijzen te verkrijgen aan de kassa (tot uiterlijk 17.00 uur) bij de boekhandel. Let op: kaarten dienen uiterlijk zaterdag 26 oktober om 17.00 uur te worden opgehaald bij Van der Velde. Als er nog plaatsen over zijn kunt bij de steiger aan de Nieuwestad terecht.

Kijk voor meer informatie op www.praamvarenleeuwarden.nl.