Vernieuwde Twarres in Neushoorn

LEEUWARDEN - Mirjam Timmer is helemaal terug met haar vernieuwde Twarres. Vrijdag 4 november om 19.00 uur is het première-concert van de band in Neushoorn.

Twarres bestaat tegenwoordig naast Timmer uit de muzikale broers Kristian en Julian Dijkstra. In de nieuwe samenstelling met extra muzikanten brengen ze zowel oude hits, covers als nieuwe nummers ten gehore. Bovendien zal er een gastoptreden zijn van een bevriende, en bekende collega-artiest van Twarres.

Zuco 103 komt vrijdag eveneens naar Neushoorn, zij het in een andere zaal. Vanaf 20.00 uur brengt deze band zomerse electrosamba ten gehore.

Donderdag 3 november vanaf 18.30 uur kunnen metalliefhebbers zich prima vermaken in Neushoorn. Onder andere Obituary treedt dan op. Met groovy drums, vette riffs en het kenmerkende stemgeluid van zanger John Tardy, staat echt elke show als een huis. De band speelde Leeuwarden al vaker helemaal plat.

Verder staat op het programma thrashmetal legend Exodus uit de San Francisco Bay Area. De band heeft het thrash-genre vanaf de jaren ‘80 mede vormgegeven, maar ook vandaag de dag is Exodus nog hartstikke actueel.

Prong is donderdag ook van de partij. De band combineert New York hardcore met thrash en industrial, vaak ondersteund door een lekkere Pantera-achtige groove. Tot slot betreedt ook King Parrot het podium. De band trakteert het muziek op een mis van thrashmetal, grindcore en hardcore punk.