Repair Café Grou voortaan in Kringloopwinkel

GROU - Het Repair Café Grou gaat vanaf 15 maart voortaan plaatsvinden in de Kringloopwinkel aan de Muldyk 3. Ook de openingstijd is aangepast. Het blijft wel de 3de woensdag in de maand maar men kan er terecht voor reparaties van 13.30 tot 16.30 uur.

Repair Café Grou is in oktober 2014 door Renny Ausma opgericht in samenwerking met de locatiemanager van MFC Friesma State. Daar hebben de reparatiebijeenkomsten de afgelopen jaren maandelijks plaatsgevonden. ,,We hebben, met ondersteuning van de mensen in Friesma State, er alles aan gedaan om de ontmoeting op deze locatie tot een succes te maken" , aldus Renny. ,,De laatste tijd was er echter weinig aanloop waardoor we in samenspraak met de vrijwilligers hebben besloten om naar de Kringloopwinkel Grou te verhuizen."
Omdat de Repair Café formule goed aansluit bij het duurzame aspect van de kringloopwinkel, lijkt deze huisvesting een logische stap. Gereedschap en materiaal is voor handen. De klant kan hier tevens gezellig een kopje koffie drinken of even rondsnuffelen in de winkel. Bovendien kunnen niet repareerbare spullen worden ingeleverd voor recycling. Vooralsnog blijft de frequentie van de bijeenkomsten hetzelfde. Het Repair Café Grou is voortaan te bereiken onder tel. 0683298146 of kringloopwinkelgrou@gmail.com.