Oud-profs organiseren voor negende keer op rij voetbalkamp op Ameland

LEEUWARDEN - Er worden tegenwoordig veel voetbalkampen gehouden, maar er is er maar één die al negen jaar lang blijft groeien. Het Voetbalvakantiekamp, georganiseerd door oud-profs René van Rijswijk, Jan Bruin en Rob Kleefman, strijkt ook dit jaar weer neer op Ameland.  

Dat is geen toeval, weet ook Jan Bruin. ,,Het plezier van de kinderen staat bij ons altijd voorop. De sfeer is elk jaar fantastisch en Ameland is natuurlijk een perfecte locatie voor een voetbalvakantiekamp. Niet alleen de kinderen kijken er naar uit, voor ons als begeleiding en organisatie is het eveneens een feest om te mogen doen.”

Het Voetbalvakantiekamp wordt georganiseerd voor voetbalgekke jongens en meisjes tussen de zes en zestien jaar. Iedereen wordt begeleid op zijn/haar niveau. Deelnemers kunnen een week verwachten vol met voetbal, leuke activiteiten en een hoop nieuwe vrienden. Door de samenwerking met SC Amelandia en SC Cambuur zijn de faciliteiten en trainingen wederom op topniveau. Ook staat dit jaar de persdag weer op het programma, waar steevast twee spelers (of trainers) van SC Cambuur bij aanwezig zijn. Tijdens deze persdag is de fotograaf van Cambuur eveneens aanwezig om mooie spelersfoto’s te maken van iedereen. Het kamp wordt gehouden in de weken 29 (14-19 juli) en 30 (21-26 juli). Voor meer informatie of om je in te schrijven kun je hier terecht: www.voetbalvakantiekamp.nl. Wacht niet te lang, want vol=vol!