Café Snor: topimprovisatie in de Markies

LEEUWARDEN - Improvisatiegroep Man met Snor speelt op zondagmiddag 7 januari vanaf 16.00 uur Café Snor. 

Al jaren is Café Snor te zien in Leeuwarden en dit seizoen op een nieuwe locatie: Café De Markies. Dat betekent gezelligheid, drankjes en een aantal van de beste improvisatiespelers van Nederland.

Verhalen die ter plekke ontstaan, personages die op het moment zelf gecreëerd worden en werelden die voor je ogen tot leven komen; dit vind je in Café Snor. Wat het ook wordt, één ding hebben alle scènes met elkaar gemeen: ze worden ter plekke verzonnen aan de hand van input vanuit het publiek. Laat je verrassen, net als de spelers.

Wat is het?

Bij improvisatietheater van Man met Snor voeren de spelers korte scenes op, die ze op het moment zelf verzinnen. Dit levert veel verschillende en unieke scènes op, die dikwijls een flinke grijns op je gezicht toveren. De knusse kroegsetting van Café Snor zorgt voor een optimaal 'samen'-gevoel tussen de spelers en het publiek. 

Gratis toegang

De voorstelling vindt plaats op zondag 7 januari om 16.00 uur in Speciaalbier Café De Markies te Leeuwarden. Toegang is gratis. Voor meer informatie kun je terecht op Facebook via www.facebook.com/manmetsnor.improvisatie. 

Man met Snor

Improvisatietheatergezelschap Man met Snor is een succesproduct uit Leeuwarden en -inmiddels- het hele land. Ze zijn maar liefst drievoudig Nederlands kampioen improvisatietheater (NTT). De laatste titel sleepten ze in 2017 binnen. In 2018 verdedigen ze hun titel in Utrecht. Ze behoren dus al jaren tot de absolute top van de improvisatiewereld. En dat terwijl ze nog steeds 'gewoon' in Leeuwarden spelen.