Bestuurder brommobiel slaat op de vlucht voor politie

Leeuwarden - LEEUWARDEN - Een 37-jarige bestuurder van een brommobiel ging er vannacht vandoor nadat agenten hem wilden controleren op rijden onder invloed. Aan de Ludinga werd hij om half drie vannacht aangehouden omdat hij vermoedelijk onder invloed van drugs verkeerde. Hij vluchtte echter de wijk in en beschadigde in zijn vlucht met de brommobiel diverse schuttingen. Uiteindelijk werd pepperspray gebuikt om de verdachte aan te houden. Er werd een bloedproef afgenomen welke onderzocht moet worden door het NFI.

LEEUWARDEN - Een 37-jarige bestuurder van een brommobiel ging er vannacht vandoor nadat agenten hem wilden controleren op rijden onder invloed.

Aan de Ludinga werd hij om half drie vannacht aangehouden omdat hij vermoedelijk onder invloed van drugs verkeerde. Hij vluchtte echter de wijk in en beschadigde in zijn vlucht met de brommobiel diverse schuttingen.

Uiteindelijk werd pepperspray gebuikt om de verdachte aan te houden. Er werd een bloedproef afgenomen welke onderzocht moet worden door het NFI.