Duo komt ten val tijdens vlucht voor politie

Leeuwarden - LEEUWARDEN - Op de Groningerstraatweg in Leeuwarden troffen agenten gisteravond vlak voor tien uur een bromfietsbestuurder plus bijrijder die beide geen helm droegen. Daarnaast ontbrak de kentekenplaat en reed het duo maar liefst 75 kilometer per uur. Het stopteken werd door de bestuurder genegeerd maar in hun vlucht komen ze ten val. Na aanhouding blijkt het om een motorscooter te gaan (125cc), er geen kenteken bij is afgegeven en niet verzekerd is. Voor alle overtredingen wordt proces-verbaal opgemaakt.

LEEUWARDEN - Op de Groningerstraatweg in Leeuwarden troffen agenten gisteravond vlak voor tien uur een bromfietsbestuurder plus bijrijder die beide geen helm droegen. Daarnaast ontbrak de kentekenplaat en reed het duo maar liefst 75 kilometer per uur.

Het stopteken werd door de bestuurder genegeerd maar in hun vlucht komen ze ten val. Na aanhouding blijkt het om een motorscooter te gaan (125cc), er geen kenteken bij is afgegeven en niet verzekerd is. Voor alle overtredingen wordt proces-verbaal opgemaakt.