Open Werkplaats in dbieb: ook voor 65+

Leeuwarden -  Iedereen die geïnteresseerd is in techniek is welkom in dbieb om kennis te komen maken met robots als Dash of Blue Bot.

Elke laatste dinsdag van de maand is de Werkplaats open voor 65-plussers die het leuk vinden om bij te blijven in de veranderende wereld van computers, robots & techniek. Op dinsdag 27 februari gaat de reeks tussen 15.00 en 16.00 uur van start.

Sinds de opening van dbieb in de Blokhuispoort zijn de workshop in de Werkplaats druk bezocht. Vooral op zondag is het een drukte van belang, als kinderen de handen uit de mouwen mogen steken. Nu gaat de Werkplaats dus ook open voor volwassenen. Want techniek is immers voor iedereen de moeite waard en robots en LEGO zijn creatieve materialen om mee te werken. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van leuke filmtechnieken.

Deelname aan de open werkplaats is gratis en van tevoren aanmelden is niet nodig. Juist de laagdrempeligheid kenmerkt deze activiteit. De Werkplaats bevindt zich op de eerste verdieping van dbieb. Meer weten? Bezoek dbieb.nl voor een overzicht van alle activiteiten.