Rondje Goutum met diverse loopafstanden

GOUTUM - Rondje Goutum brengt je op zondag 3 maart aanstaande naar de zuidkant van Leeuwarden.

Het grote aanbod van afstanden maakt dat deze loop een perfecte voorbereiding is op de Condensloop van 30 maart, Loop Leeuwarden en marathon van Sneek. Maar ook voor marathonlopers die in voorbereiding zijn van voorjaarsmarathon (zoals Rotterdam) is er een 30 km. Bij dit evenement bestaat het totale aanbod uit een 1 km kidsrun, een 2 km, een 5 km , een 10 km, een 16 (10 Mijl) en als hoofdafstand 30 kilometer. De afstanden zijn exact opgemeten. Na afloop is er voor iedereen een gratis flesje Extran bij de finish en een beker warme chocolademelk in de tent bij de kantine.

Wil je trainen voor een marathon en doe je mee met de Gouden Leeuw en wil je daarom liever de 30 km lopen? Geef dit dan onder vermelding van je startnummer door via wocweg@lionitas.nl vóór 1 maart. Ook andere afstand wijzigingen kun je via wocweg@lionitas.nl doorgeven. Ook graag vóór 1 maart.

Op de dag zelf is het nog mogelijk om je tot 10.45 uur in te schrijven tegen na-inschrijvingstarief (let op: 30 km start al om 10.30 uur). In de witte tent liggen de inschrijfbriefjes. Deze vul je in en in de kantine kun je vervolgens betalen en een startnummer afhalen. Tevoren inschrijven kan met het inschrijvingsformulier dat je vindt op www.lopeninleewarden.nl. Op de site staat tevens meer informatie.