Voorlichtingsbijeenkomst: 'Hoe werkt de WMO in uw gemeente?'

Leeuwarden - Thuisleven (onderdeel van Thuiszorg Het Friese Land) organiseert op donderdag 19 april van 15.00 tot 17.00 uur, samen met het Sociaal Wijkteam West, Thuiszorg Buurtzorg, Allerzorg, Palet en Het Friese Land, een voorlichtingsbijeenkomst rond de Wet Maatschappelijke Ondersteuning afgekort de WMO.

Het doel van de WMO is dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen en zo lang mogelijk deel kunnen nemen aan de samenleving. Ook de verschillende thuiszorgorganisaties bieden mogelijkheden bij het wonen thuis.

De uitvoering van de WMO is in handen van uw gemeente. Er is sinds 2015 veel veranderd in de wet- en regelgeving. Wat betekent dit voor u in de praktijk?

Deskundigen van het Sociaal Wijkteam West, en de verschillende Thuiszorgorganisaties  in uw wijk vertellen hier graag meer over. Heeft u vragen over dit onderwerp dan bent u van harte welkom op de voorlichtingsbijeenkomst in uw wijk!!  Voor specifiek persoonlijke vragen maken we graag ter plekke een afspraak met u. De toegang, inclusief koffie en thee, is gratis.

Wel is het belangrijk dat u zich aanmeldt voor 5 april 2018 via telefoonnummer 0900-8864 of www.thuisleven.nl